Gratis levering i EU

Bæredygtig og cirkulær produktion

SQUARELY skaber et behageligt indendørsmiljø ved at give planter, urter og blomster plads i et elegant og funktionelt design, der bringer planter i fokus. Alle vores produkter er produceret med øje for bæredygtig produktion og udviklet efter principperne i cirkulær økonomi. Lad os tage se, hvordan dit fremtidige SQUARELY-produkt bliver til.

"Upcycled" Plastik

Når du køber SQUARELY produkter, så bidrager du til et bedre miljø. Vi genbruger plastik, gemmer træ og tilføje flere planter til din hverdag. Vores plastikkasser er samlet fra restauranter, hvor de ellers skulle smides ud, og vi har derfor designet din SQUARELY til at give dem et nyt liv og bidrage til at reducere vores plastaffald.

Socialt Udsatte

Vi giver arbejdspladser til dem, der har det svært i samfundet. De hjælper os med at genbruge plastikkasserne: De gør dem rene og så anvendes til produkter. De samler også SQUARELY plantekasser inden de sendes.

Lokalt Overskudstræ

Vores plantekasser er produceret af overskydende træ i høj kvalitet fra andre produktioner. Vores træ er FSC certificeret overskudstræ, som vi køber lokalt i EU. Det behandles med pigmenteret og kemikaliefri olie - alt sammen for at gøre din SQUARELY så holdbar som muligt.

 

.

Bedre indeklima og luftkvalitet

Med SQUARELY forbedrer du dit eget miljø. Planter er godt for indeklimatet og SQUARELYs design og æstetik er elegant at se på. Når du har planter i din bolig, hjælper de med at afbalancere luftfugtigheden mens samtidig at minimerer støvpartikler. Planter i boligen bidrager til et behageligt og roligt miljø, hvor du har lyst til at være i.

SHOP NU

Mål for bæredygtig udvikling

SQUARELY er opsat på at følge de 17 verdensmål (SDGs), der er fastsat af FN. SDG 4: SQUARELY er målsat på at bidrage til en ordentlig uddannelse af unge. For at gøre dette samarbejder vi med KEA, AAU og CBS. SDG 11: Planter udenfor forstærker udendørsarealer såvel som luftkvaliteten. Ved at have planter udenfor og vedligeholde dem, bidrager de til at gøre veje og byer grønnere såvel som hjælper samfund med at blive mere sociale og forbundne. SDG 12: SQUARELY produkter er udviklet inden for rammerne af cirkulær økonomi. SDG 17: At samarbejde har været nøglen til SQUARELYs succes. Vi har skabt partnerskaber, der har givet virksomheden et bredere netværk, hvilket bidrager til andre bæredygtige mål nedsat fra FN.

TILBAGE TIL TOPPEN