GRATIS LEVERING & RETURNERING I DANMARK
Vores Historie

SQUARELY blev skabt af arkitekten Agnieszka, der efter at have arbejdet i 7 år på bæredygtige bygningsprojekter, besluttede sig for at tilbyde et velafbalanceret design. Et produkt, der vil bringe følelsen af natur ind i hjemmet. Da hun beundrer dansk design, besluttede hun sig for at kombinere det med en innovativ tilgang og en bæredygtig tankegang. I dag er SQUARELY et dansk design brand, der udvikler og producerer højkvalitets plantekasser i træ og med en unik selvvandende teknologi.

Konceptet

DANSK DESIGN
BÆREDYGTIGHED

Vores Vision

SQUARELY blev startet med en vision om at inspirere mennesker til at leve et grønt liv med minimal indsats. Vi ønsker at bygge en fremtid, hvor folk føler sig sunde og afslappede, i deres hjem og på deres kontorer, omgivet af en grøn voksende natur - natur, der kan passe sig selv.

Kom forbi
vores showroom

Kom forbi vores showroom i Nordhavn og se vores produkter i virkeligheden mens du drikker en varm kop kaffe. Der er mulighed for at købe produkter direkte i vores showroom.

FIND VEJ

Karriere

Send os et CV, hvis du er interesseret i at arbejde for os eller have en praktikplads hos SQUARELY. I øjeblikket er vi på udkig efter folk, der arbejder med markedsføring og forretningsudvikling. Send ansøgningen til: squarely@squarely.dk

TILBAGE TIL TOPPEN