Gratis levering i EU

Bæredygtig produktion

SQUARELY bidrager til bæredygtig og cirkulær produktion

SQUARELY skaber et behageligt indendørsmiljø ved at give planter, urter og blomster plads i et elegant og funktionelt design, der bringer planter i fokus. SQUARELY er samtidig produceret med øje for bæredygtig produktion og udviklet efter principperne i cirkulær økonomi. Lad os tage et kig på, hvordan dit fremtidige SQUARELY-produkt bliver til.

"Upcycled" plastik

Ved at købe SQUARELY produkter, du bidrager til et renere miljø. Du genbruger plastik, gemmer træ og tilføje flere planter. Vi samler vores plastikkasser fra restauranter, hvor de var bestemt til at blive smidt væk. Vi har designet din SQUARELY til at give dem et nyt liv og bidrage til at reducere vores plastaffald.

Lokalt overskudstræ

SQUARELY designede produkterne til at bruge overskydende høj kvalitet træ fra andre produktioner. Vores træ er FSC certificeret overskudstræ, som vi køber lokalt. Det behandles med pigmenteret og kemikaliefri olie, alt sammen for at gøre din SQUARELY så holdbar som muligt, så det aldrig behøver at blive udskiftet.

Job til socialt udsatte i København

Vi giver arbejdspladser til dem, der har det svært i samfundet. De hjælper os med at genbruge plast: Gør dem rene og anvendes til produkter. De samler også SQUARELY plantekasser.


Forbedrer din luftkvalitet

Med SQUARELY forbedrer du dit eget miljø. Planter er godt for indeklimatet og SQUARELYs design og æstetik er elegant at se på. Når du har planter i din bolig, hjælper de med at afbalancere luftfugtigheden mens samtidig at minimerer støvpartikler. Planter i boligen bidrager til et behageligt og roligt miljø, hvor du har lyst til at være i.

MÅL FOR BÆREDYGTIG UDVIKLING

SDG 4. SQUARELY er målsat på at bidrage til en ordentlig uddannelse af unge. For at gøre dette samarbejder vi med KEA, AAU og CBS. SDG 11. Planter udenfor forstærker udendørsarealer såvel som luftkvaliteten. Ved at have planter udenfor og vedligeholde dem, bidrager de til at gøre veje og byer grønnere såvel som hjælper samfund med at blive mere sociale og forbundne. SDG 12. SQUARELY produkter er udviklet inden for rammerne af cirkulær økonomi. SDG 17. At samarbejde har været nøglen til SQUARELYs succes. Vi har skabt partnerskaber, der har givet virksomheden et bredere netværk, hvilket bidrager til andre bæredygtige mål nedsat fra FN.


.

TJEK VORES PRODUKTKOLLEKTION

GrowON

Minimalistisk DESIGN.

GrowWIDE

3 gange så godt.

Designsæt

Mere af designet i ét produkt.

TILBAGE TIL TOPPEN