Gratis levering i EU

Grønnere restauranter og caféer

HVAD KAN VI TILBYDE:

PROJEKTUDFØRELSE + PLANTEKSPERTIS

Vi kan tage os af alt hvad du har brug for til at realisere dit grønne projekt: valg af planter til plads- og lysbehov, levering af produkter og planter, installation. Derudover retningslinjerne for nem vedligeholdelse af anlæg, som virksomheden kan tage sig af sig selv eller en komplet vedligeholdelsesservice.

MODULÆRT PRODUKTSYSTEM

Færdigt modulopbygget system til fleksibelt arrangement. Du kan oprette din løsning med SQUARELY-komponenter, tilpasse den til dine pladsbehov og skala. Produkterne og tilbehør giver ubegrænsede muligheder for at tilføje wellnessfølelse i dit rum.

DESIGNSERVICE

SQUARELY team af designere vil skabe en brugerdefineret løsning til dit rum for at gøre det behageligt og skille sig ud med naturlige materialer og grønne områder. Vi kan hjælpe med at fremvise din bæredygtige strategi. Vi arbejder også sammen med virksomheder og designere om tilpassede produkter og strukturer med grønne områder. Hvis du vil vide mere, send os en anmodning. Vi tilbyder gratis konsultationer.

 

.

RESTAURANT RADIO

Bliv inspireret af SQUARELY-projekter.

SMART VANDNING

Har et skjult selvvandende system. Ved hjælp af kapacitet bliver jorden naturligt kontinuerligt hydreret på det samme fugtighedsniveau, så dine planter altid forbliver perfekt hydreret. Du behøver kun at vandre 1-3 gange om måneden, så du kan fortsætte med din travle livsstil og stadig nyde sunde planter i en tør sommer.

TILBAGE TIL TOPPEN