Sådan forbereder du på Hygge på din balkon i 6 enkle trin

Af Squarely Squarely den May 17, 2020

Growon White Ash.Growon White Ash.

Træerne er endelig grønne, og selvom det ikke er varmt nok til at nyde en Aperol Spritz i solen, er det stadig lykkeligt Hygge for at nippe din yndlings kop Foamy Cappuccino udendørs.

Ja, i de sidste to måneder har vi gennemgået meget bizarre og udfordrende tider, men du kan bruge denne øgede tid hjemme for at gennemføre et projekt, der straks sætter dig i et sommerstemning!

Bare tag et blik udenfor - hvis du formåede at holde din balkon rent og ryddeligt i hele de foregående sæsoner af vådt vejr - godt arbejde!

Growon Holdon Gray Ash med Cognac Straps

Ligesom de fleste af os flyttede du sandsynligvis ind fra din balkon med de sidste stråler i september solen og forladte alle de (en gang smukke) planter.

Den gode nyhed er, at varmere dage og lange sommernætter vil være tilbage snart og vil blive hos os i yderligere 5 måneder!

Så uanset om du har en lille balkon eller en rummelig terrasse på rooftop, er det en perfekt tid til at skabe et hyggeligt rum, hvor du vil slappe af efter arbejde eller tilbringe dine perfekte lørdagsmorgen.

Vi har udarbejdet en simpel seks-trins to-do liste, der vil gøre dit liv lidt lettere og hjælpe dig med at forberede din udendørs plads til den kommende sæson.

Terrasse Small Design Set Dark Oak

1.De-rod plads

Bare vær ærlig over for dig selv - de gamle, rustne, brudte potter har ikke tjent ethvert formål i år, og du planlagde at smide de tomme øl sager for længe siden ...

Slippe af med og alt, der klipper rummet og ikke kan genbruges på nogen meningsfuld måde. Hvis du ikke tømte den gamle jord og døde planter ud af potterne efter sommeren, gør det nu, før du fortsætter med at rengøre.

Endelig husk at genbruge skraldespanden!

Balkon Design Set Growon White Ash med Cognac Straps

2. Gøre det til at skinne

Du ønsker ikke at bringe snavs i din lejlighed, så start med at feje området. Støv, fjern jord og planter Debris - Hvis de ikke er for store, kan de også let fjernes med en støvsuger. Husk at være hensynsfuld af dine naboer og ikke feje snavs over kanten af ​​din balkon!

Når du er færdig med dette, skal du rengøre møbler, gulv og rækværk. Du kan bruge sæbe med varmt vand eller en af ​​de dedikerede balkonrensningsprodukter. Det kan være nødvendigt at skrubbe gulvet med en børste, men pas på - hvis gulvet har en træoverflade, kan du nemt beskadige den. I dette tilfælde bør en mop være tilstrækkelig. For at afslutte, brug en ren rag eller svamp til at skylle overfladen.

Growon Natural Ash med Holdon Black Straps

3. Forny skoven

Hvis du har et gammelt trægulv eller -vægge, kan du give dem et nyt, opdateret look. Rengør træet ordentligt med sæbe og en børste. Påfør afgråeren for at fjerne mos og bringe antydningen af ​​den originale farve tilbage. Lad det tørre og påfør olie på træet, hvis du vil beholde den naturlige farve.

Du kan også tilføje en ny farve og et nyt look ved at male gulvet og væggen. Rumets karakter kan ændre sig dybt ved at give det en ny farve.

Her er et eksempel på en fantastisk tagterrasse-fornyelse af Squarely's Founder, Agne:

 

FØR

Det gamle gulv var mørkt og dækket med et lag skimmelsvamp, ikke renset af den tidligere ejer i over 13 år. Agne og hendes forlovede fornyede gulvet fuldstændigt ved at rense det og smøre det.

De gentog de samme trin med trævægge med en anden finish - lysegrå maling. Det gav pladsen et lysere og friskere look med en elegant finish.

Væggenes glatte overflade giver den perfekte kontrast til de grønne planter og kvadratiske potter.

 

EFTER

GrowBIG Dark Oak

4.       God udsigt

Din altan vil ikke gløde, før du rengør vinduerne. Fjern snavs og støv først for at undgå mudrede pletter på glasset. Påfør derefter dit yndlingsglasrengøringsmiddel, opvaskemiddel eller eddike opløst i vand og rengør vinduerne fra hjørne til hjørne. For at afslutte skal du bruge en mikrofiberklud til at gøre vinduer uplettede og stribefrie. Nu kan du beundre din altan også indefra og nyde mousserende renlighed udendørs.

GrowON Dark Oak med HoldON sorte stropper

5.       Tilføj planter

Måske overlevede nogle af dine planter vinteren, og det er stadig muligt at give dem et andet liv. Brug frisk jord og repot de overlevende. Før du køber nye planter, tænk nøje over, hvilke der passer til din altan. Du skal vurdere, hvor meget sollys og vind dit rum modtager og vælge planter, der kan klare dette mikroklima.

Vær venlig over for vores planet og vælg altid planter i god kvalitet, der holder længere end kun en sæson. Ved at vælge solide og bæredygtige plantebokse fra SQUARELY du vil tilføje et stilfuldt strejf til din private oase og også gøre byhavearbejde ubesværet takket være selvvandende system.

GrowON hvid aske med HoldON sorte stropper altan sæt

Du kan også vælge plantestilen:

Hvis du vil bevare den rene nordiske stil, skal du bruge de lokale græsser, der findes ved den skandinaviske kyst.

GrowON Natural Ash med StandON-ben Natural Ash

Tilføj den sydeuropæiske stil ved at plante oliven- og citrontræer.

GrowON Dark Oak med StandON Ben Dark Oak

Få dit køkken op ved at dyrke hjemmelavede ingredienser:Du kan dyrke dine egne grøntsager, tomater, vores oprette din mini urtehave.

GrowON sort aske med HoldON sorte stropper

Og husk at være kreativ med at placere planterne. Du kan gøre dit udendørs rum til en ægte byjungel, uanset hvor stor den er. Du kan tilføje grønne områder til flere overflader og ikke begrænse dig til de traditionelle plantepotter, der hænger på gelænderet.

GrowON White Ash HoldON sorte stropper

Placer dine planter på trævæggen ...

GrowON Dark Oak med HoldON sorte stropper

Eller læg dem på murstensvæggen ...

GrowWIDE Natural Ash

Eller lad dem vokse fra gulvet og klatre op ...

Terrasse Lille design sæt

 

6. Gør det hygge

Dansk design handler om leveevne og ... hygge. Opret et rum, hvor du vil føle dig godt. Udtryk din personlighed ved at tilføje møbler, lys, tæpper og andre dekorationer efter eget valg, der gør din altan til en integreret del af dit hjem. Du kan endda tilføje nogle seje højttalere...

En sidste ting du skal gøre er at brygge dig selv en kop frisk kaffe, et dejligt glas vin eller endda din yndlingscocktail for at fejre din succes!

 

Vi vil gerne se dig nippe til din drink efter eget valg og nyde din friske nye altan! Send dine balkon makeovers til os på Instagram @squarely_cph #Balconymakeover - vi vælger nogle, der skal vises på vores Instagram-side!

 

 

OM SQUARELY SELVVANDRENDE PLANTEKASSER

Uanset om du ønsker detplanter til altanen,stue, terrasse, køkken eller soveværelse,voresselvvandende plantebokse leveres alle med enselvvanding kapillærsystem, der holder dine planter sunde og friske både indendørs og udendørs. Helt mobil, kan du placere dem i fuld sol eller skygge, så de passer til dine planter. Disse fantastiske nordiske designkasser leveres i en klassikerdansk egetræsdesign, aske eller behandlet hårdttræ. Vælg mellem en række tilbehør,for enplanter med ben, hænger tilselvvandende altanbokse eller som det er til en bedøvelseindendørs planteboks.

 

Når den danske sommers varme begynder at nærme sig, bliver man uundgåeligt i lidt bedre...

Selv sunde planter kan pludselig visne og dø. Nogen gange kan man tænke, om planterne...

Sådan sikrer du, at dine planter og plantekasser overlever og trives hele vinteren - både...

TILBAGE TIL TOPPEN