27 af de bedste restauranter og caféer i Europa (for plante-elskere!)

Af Squarely Squarely den July 23, 2020

Skrevet af Emma Roberts

Europa åbner sig igen, og designeren/madelskeren i os alle ønsker at spise mens de er omgivet af smukke indendørsplanter.


    Heldigvis er dette let at gøre! Det skyldes, at Dedon indrettede med planter i 2017, Rosanna Orlandi fulgte efter, og efterhånden indrettede hele Salone Del Mobilia Milano med grønne planter - planterne var på mode - og nu har foodie-verdenen taget det til efterretning og fyldt deres restauranter med fantastisk flora og fauna! Så du kan opleve disse overdådige grønne områder alle inden for Europas lokale restauranter og caféer! 


    Vi dækker de bedste spisesteder med planteindretning i:

    • Danmark
    • Sverige
    • UK
    • Frankrig
    • Tyskland
    • Holland
    • Spanien
    • Ungarn

      Så hvis rosé-farvede minder om at spise ude blandt frodige bregner, monstera, der magisk vinker i brisen og plante-drypende lofter får dig til at tænke tilbage på pre-COVID-tider, skal du ikke blive grøn af misundelse - læs videre for at fodre din fantasi og få dine fremtidige ferieplaner til at blomstre med vores tip til de bedste plantefyldte restauranter og caféer i Europa!

      Når lockdown er overstået, hvorfor så ikke besøge de smukkeste restauranter i Europa og give din Instagram en ny start og se en vis perfektion af planter!

      Inspirer dine have-færdigheder i hjemmet eller til dine kommercielle indretningsprojekter og få inspiration fra nogle af de bedste nutidigearkitektur planter, landskabs projekter, plantedækkede bygninger og grønne restauranter. Med så mange ideer til, hvordan man arrangerer indendørs planter kombineret med enestående restaurant- og café-design, kan du leve et luksusliv uden at forlade kontinentet.

      N.B. denne artikel anmelder ikke den mad, der serveres på restauranterne - men som enhver god foodie ved, gør stemningen måltidet - så spis op og nyd dine instagram-venlige tropiske omgivelser!

      (Har du været i nogen af ​​disse dejlige spisesteder allerede? Send os en kommentar og fortæl os om din oplevelse!)



      Danmark 

      SQUARELY's selvvandende plantekasser i nordisk design er lavet lige her i København, så hvilket bedre sted at begynde vores rejse gennem Europa end vores hjemland, Danmark!


      Manon Les Suites - Hotel, København

      Vi vil selvfølgelig nævne dette sted først, ikke kun fordi det er den eneste ikke-restaurant på vores liste, men fordi dette sted fortjener en hæderlig omtale! En anmelder sagde det bedst: "Miljøvenlig og luksuriøs. Afsondret og privat, men alligevel beliggende i hjertet af den danske hovedstad. Manon Les Suites skuffede ikke " 


      Vækst - Restaurant, København

      I hjertet af Københavns Latinerkvarter er Vækst - en sand oplevelse for planteelskeren. Et smukt drivhus fyldt med hængende bregner, vedbend, urter, palmer og græs føjer til den nye nye nordiske menu, der tilbydes. En del af den berømte "Cofoco"-gruppe, bæredygtig interiørarkitektur og grønt køkken har aldrig været så overdådig!





      Glyptoteket - Cafe, København


      Oprettet af Carl Jacobsen og åbnet i 1882, er Glyptoteket faktisk et smukt kunstmuseum med en tropisk overraskelse! Det er en smuk oase at slappe af i, og var tilbage i 1900'erne er sted man tog hen for at nyde en picnic selv i de hårdeste nordiske vintre. Nu har museets cafe overtaget picnicen og serverer moderne mad blandt bregnerne.   

      Radio - Restaurant, København

      Plantebaserede produkter gør denne vegetabilske foodie-oase til en fornøjelse at spise i. Rimeligt prissat med smukke planter - alt taget hånd om af vores Sort Ask SQUARELY selvvandende plantekasse - gør dette til det bedste sted for aftensmad i København.

      Få indretningenSQUARELY GrowON Black Ash



      Høst - Restaurant, København

      Her er en anden omtale om de indre tryllekunstnere i Cofoco Group. Høst en SQUARELY favorit og en prisvindende restaurant med bæredygtig stil. Formålet er at reducere madspild, CO2-fodaftryk og deres energiforbrug. Dette hold er fokuseret på at skabe den mest bæredygtige og smukke skandinaviske spiseoplevelse. Vinder adskillige internationale designpriser, herunder 'verdens bedst designede restaurant' på Restaurant & Bar Design Awards, dette er et must-besøg for enhver ferie i København.

      Blox Eats - Cafe, København

      Danmarks 'Center for Bæredygtig Urbanisering' er en fantastisk bygning, der viser landets engagement i en grøn fremtid, men det lyder måske ikke som et sted at besøge på din ferie. MEN vent, dette uber-grønne samarbejdsområde har en stor og lækker café i stueetagen og 1. sal, perfekt til en stor gruppe og lige ved siden af ​​de smukke kanaler - med store bananbladpalmer, der dekorerer den store siddeplads, dette er en grøn cafe i ordets rette forstand - trøst dig i, at du er omgivet af bæredygtigt arkitektonisk design og bidrager til en grønnere fremtid.


      Sverige

      En kort flyvning eller tog, og du lander i det smukke Sverige. Mens de har taget en anden tilgang til spredningen af ​​COVID19 og derfor ikke i øjeblikket er åbne for at rejse fra Danmark, er der nok steder at besøge, når de er åbne igen.

      Palmehuset - Drivhus, Göteborg

      En hæderlig omtale, der passer til planteelskere, går til Palmhuset for en smuk botanisk oplevelse. Bygget af Georg L.öwegren, med et lignende "vinterhave"-koncept som vores tidligere nævnte "Glyptoteket" - denne gartner og direktør for Garden Association 1859-1916 brugte "Crystal Palace" i London som model for Palmehuset og beordrede udførelsen fra Skotland, hvorefter det var samlet i centrum af Göteborg. De har søde caféborde og stole til rådighed, men der serveres ikke mad. Dog har du lov til at medbringe din egen mad ind - så hvorfor ikke sammensætte en lækker picnic fra en lokal delikatesse og spis blandt de eksotiske palmer.

      Kafe Magasinet - Cafe, Göteborg

      Denne Anmelder sagde det perfekt: "Et let, lyst interiør fyldt med potteplanter og smukt indrettede møbler. Beliggende i udkanten af ​​det historiske Haga-distrikt i byen (en af ​​de eneste steder i Göteborg, der undslap de store brande, der hærgede gennem træbygninger i århundreder tidligere), velkommen til Kafe Magasinet, en destination, der sandsynligvis er den mest instagrammable kaffebar i Göteborg ... "

      Få indretningen: Black Ash GrowON + HangON

      Restaurant Atelier, Hotel Pigalle - Göteborg

      Smukke blomsterarrangementer drypper ned fra loftet på Restaurant Atelier, en fransk-bistro-inspireret restaurant, der bruger lokale svenske ingredienser. De smukke indendørs planter indikerer perfekt, hvordan man arrangerer indendørs planter i en restaurant med en fantastisk og atmosfærisk effekt.

      Zetas - Nursery & Cafe, Göteborg

      Planteskole eller cafe? Vi er ikke sikre, men hvad, der er sikkert, er, at det er bedre at spise omgivet af planter. Zetas opfylder enhver plante-elskers drømme i deres store drivhus og i deres enorme planteskole! Hvorfor ikke tage en plante med hjem?

       

      Få indretningen: GrowWIDE Black Ash + StandON


      UK

      London har et fantastisk udvalg af blomstercaféer, en tendens tilbage i 2018 - nu ser vi en mere spændende brug af grøn beplantning i nogle alvorligt overdådige restauranter.

      Winter Gardens, drivhus / indkøbscenter, Sheffield

      Med over 2500 planter fra hele verden er Sheffields multi-prisvindende Winter Garden et af de største tempererede drivhuse i Storbritannien. Den er over 70 meter lang og 22 meter høj og det er en verden af ​​flora og fauna, du kan se på, mens du shoppper.

      Annabel's Restaurant & Bar, London

      En privat medlemsklub i hjertet af den eksklusive Mayfair, hvis du kan få adgang, så nyd en drink i rosenrummet eller den jungle-inspirerede restaurant eller den fantastiske haveterrasse.

      The Ivy - Chelsea Gardens, Restaraunt, London

      Grønne overdækkede trellier og smukke magnoliaer, hortensiaer, stadig chic Boston bregner og cyclamens komplimenterer den fantastiske udvendige terrasse på The Ivy at Chelsea Gardens. Slap af eller drik et glas vin og spis i denne overdådige kakofoni af farve designet af Cameron landskaber og haver

      The Coppa Club, Bar London

      Hvis du elsker en restaurant dækket af blomster eller en bar med have-tema, er dette stedet for dig. Coppa arbejder sammen med Sustainable Restaurant Association for konstant at forbedre deres bæredygtighed. Deres fantastiske udendørs igloer er perfekte til indendørs/udendørs vibes, og udsigten over det centrale London er utrolig. Nyd en cocktail eller to!


      Få indretningen: GrowON + StandON Dark Oak

        

      Sky garden Bars & Restaurants, London 

      For grøn arkitektur og indvendige landskabselskere - med to barer, et brasserie, restaurant og terrasse vil du ikke være i tvivl om, hvor du skal tilbringe en bregnerfyldt fredag. Vi anbefaler byhavebaren! En anmelder sagde "Det venlige barpersonale, der kan lide at vise deres talenter og er glade for at chatte om opskrifterne bag cocktailen. En stor summende atmosfære, og priserne er ganske rimelige. Levende musik også "

      The Culpeper (Rooftop) Restaurant, London

      Denne smukke restaurant dyrker deres egne grøntsager i hjertet af London og er dedikeret til at forbedre deres miljø på lang sigt. Ikke kun hjælper de med at uddanne lokalsamfundet, men bidrager også til at forbedre byens livskvalitet, skabe job og levere den friskeste mad, der er mulig! Hvis du leder efter den fulde smags- og plantepakke, så har Culpeper det.

      Dalloway Terrace - Restaurant, London

      Floral Cafe-trenden gik viral i London for et par år tilbage, men ingen gør det ligesom Dalloway. Så vidt Garden Cafes i London angår, så blomstrer denne fantastisk. Terrassen ligger kun få meter fra den smarte Covent Garden og den stilfulde Oxford Street og har en hyggelig, men magisk følelse - som blev skabt som et nik til områdets kunstneriske atmosfære fra det 20. århundrede.

      Spring - Restaraunt, London

      Det hele er i navnet - dette forfriskende moderne indtryk af klassisk interiør inkorporerer forbløffende høje indendørs planter og træer til en sofistikeret elegance og omgivende madoplevelse. Beliggende i det ikoniske Somerset House, se den fantastiske kunstsamling før en aftensmad på denne sæsonbestemte restaurant. 



      Få indretningen: GrowWIDE Natural Ash








      Gloria - Restaurant, London

      En del af Big Mamma-gruppen, der har domineret den indre planterhverv i Frankrig, dette er gruppernes første forsøg i London - "en fræk genforestilling af, hvad en strålende italiensk restaurant skal være med nogle tunge-i-kind tilføjelser," siger denne anmeldelse 

      14 Hills - Restaurant, London

      Højt op på himlen på 14. sal er 14 Hills en glamourøs restaurant og bar med udsigt og interiør at inspirere. Enhver London-tur skal indeholde en middag eller i det mindste en natdæksel på denne overdådige junglebar!

      The Hackney Coffee Company, Cafe London

      Quirky kaffeentusiaster med indvendig stil som ingen anden, dette sted blev omdannet fra en mekanikers garage til en urban junglecafé, aftensmadklub, cocktailbar og musiklokale. Mens vi normalt kan lide vores planter i live, er vi nødt til at indrømme, at disse tørrede appelsintræsblade giver et af de smukkere arkitektoniske tilbehør og indvendige cafédesignkoncepter. Gå til Hackney Coffee Company for at få smagfulde bryggerier og skøn atmosfære.


       

      Get the look: GrowBIG Black Ash






      Sushi Samba - Restaurant, London

      Denne moderne og sexede restaurant- og bardesign kombinerer perfekt stiliserede interiører med plantningsperfektion og har røde fløjlbåse, fantastisk keramik og åh, det loft, et levende loft fuld af saftigt løv - wJeg ville stirre på det hele natten! Serverer sushi til at fortære, dette er et perfekt sted at gå til middag i London.


      Frankrig 

      Le Brebant - Champagne Bar, Paris

      I 9. arrondissement finder du kitsch-spillet på en champagne- og hummerbar - oprindeligt fra 1865 har denne fantastiske restaurant / cafe en udsmykket bar, kurvekroner og forbløffende tørret løv og magenta blomster. Indretningsanlæg på sit mest effektive. 


       

      Piada - Cafe, Lyon

      Traditionelle italienske materialer kombineres med sprudlende farver og bundplantning for en grundigt moderne æstetik. Nyd din håndværksmæssige italienske billetpris i en regnbue af neonfarver, metallik, sildebentræ og naturlige greens.

        

      Pink Mamma - Restaurant, Paris

      Pink Mamma er en enorm trattoria med fire etager, der serverer grillbøffer, salater og pasta i alfresco-stil. Nyd de vedbendelagte lofter og rustikke trægulve og den støjende atmosfære, der kun kan komme fra en stor udendørs restaurant med grillrøg.


      Få indretningen: Design Set: GrowON + HangON


      Tyskland

      The Greens - Cafe, Berlin

      Grøn ved navn, grøn af natur - denne økologiske cafe i uber cool Berlin bruger lokalt høstede grøntsager og urter kombineret med frodige grønne stueplanteindretninger for at give en grøn arkitektonisk lyksalighed for bæredygtigt sindede. Hvis du er forelsket i caféer fulde af planter, er dette et must-see.


      Få indretningen: GrowON Natural Ash + Plant




       






      House of Small Wonder - Cafe, Berlin

      Lige ved siden af ​​Friedrichstrasse er dette det andet sted for Brooklyn-iværksætterens japansk inspirerede cafe. Med en familiær atmosfære, naturligt træ og masser af planter er dette rustikke caféinteriør perfekt til din liste over 'placeringer med masser af planter' at besøge i Europa. Der serveres friskbagt brød og bagværk hele dagen, fordi, som disse fyre siger "hverdagen handler ikke om de store vidundere, det handler om de små vidundere"  


      Holland

      Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at hollænderne elsker planter, nyder en smag af Amsterdams fineste grønne områder ...

      Bar Botanique, Amsterdam

      En farverig grøn oase i hjertet af Eerste van Swindenstraat. Paradisfugle, bananplanter, bønner fra Boston og storbladede træer fylder dette grøntfarvede interiør. Stænk af lakserødt og varmt træ tilføjer en nordafrikansk følelse til dette tropiske paradis.

      Få indretningen: GrowON Dark Oak Wall


      Spanien

      La Borda - Restaurant, Madrid

      Virkelig et af de mest ikoniske restaurantdesign, dette karismatiske interiør oser af charme og tidløs elegance, der normalt er forbeholdt medlemsklubber og millionærer. Det genvundne naturlige træ og tekstiler er lige så meget en del af oplevelsen som maden, men vegetationen er deres telefonkort. Dette er en must-oplevelse for enhver europæisk tur til planteelskere.

      Ungarn

      Mazel Tov - Budapest, Ungarn

      Denne (hundevenlige!) Urbane have indhyllet i løv, vinstokke, der falder fra mezzaninen i Mazel Tov som levende gardiner, erbeliggende i det 7. distrikt i det bymæssige Budapest. Perfekt til din havefest efter COVID, bryllup eller bare en afslappende eftermiddag i byen. Gemte vi det bedste indtil sidst? Du bestemmer...

      Klik for at se SQUARELYs udvalg af dansk-selvvandende planter, der er perfekte til caféer, restauranter og dit hjem!


      Har du været i nogen af ​​disse dejlige spisesteder? Eller kender du et plantefyldt sted, vi har glemt et sted? Skriv en kommentar og fortæl os om din oplevelse! 



      Yderligere læsning...

      1. https://www.domino.com/content/best-plant-restaurants/?param4=dom-us-email
      2. https://thecoolhunter.net/green-is-in/
      3. https://fr.chatelaine.com/art-de-vivre/voyage-les-plus-beaux-restaurants-du-monde/#gallery/les-plus-beaux-restaurants-du-monde/slide-5
      4. https://www.secretsofgreen.com/best-12-green-restaurants-in-europe/
      5. https://www.aladyinlondon.com/2018/03/pretty-cafes-london.html
      6. https://www.cntraveler.com/gallery/best-restaurants-in-lisbon?mbid=social_instagram_story
      7. https://design-milk.com/tips-tricks-using-plants-modern-interior-design/
      8. https://www.eilo.eu/category/2019-interior-landscaping/page/2/
      9. https://ckanani.com/blog/add-gothenburg-to-your-bucket-list
      10. https://www.cntraveller.com/gallery/london-restaurants-with-gardens
      11. https://secretldn.com/sky-garden-london-viewing-gallery/ 
      12. https://www.stylist.co.uk/life/recipes/londons-best-bars-and-restaurants-with-outdoor-terraces-for-drinking-and-dining/210929




      Når den danske sommers varme begynder at nærme sig, bliver man uundgåeligt i lidt bedre...

      Selv sunde planter kan pludselig visne og dø. Nogen gange kan man tænke, om planterne...

      Sådan sikrer du, at dine planter og plantekasser overlever og trives hele vinteren - både...

      TILBAGE TIL TOPPEN