Gratis levering i EU

27 af de bedste restauranter og caféer i Europa (for plante-elskere!)

Af Squarely Squarely På July 23, 2020

Skrevet af Emma Roberts

Europa åbner sig igen, og designeren / foodie i os alle ønsker at spise mens de er omgivet af smukke indvendige planter.

  Heldigvis for os vil dette være let at gøre! Det skyldes, at Dedon gjorde det i 2017, Rosanna Orlandi gjorde det, faktisk hele Salone Del Mobilia Milano gjorde det - planterne var på mode - og nu har foodie-verdenen taget til efterretning og fyldt deres restauranter med fantastisk flora og fauna! Så du kan opleve disse overdådige grønne områder alle inden for Europas lokale restauranter og caféer! 

   

  Vi dækker de bedste spisesteder i plantestil i:

  • Danmark
  • Sverige
  • UK
  • Frankrig
  • Tyskland
  • Holland
  • Spanien
  • Ungarn

   Så jegf rose-farvede minder om at spise ude blandt frodige bregner, monstera, der magisk vinker i brisen og vedbendrypende lofter har du gået tilbage til pre-COVID-tider, skal du ikke blive grøn af misundelse - læs videre for at vande din fantasi og få dine fremtidige ferieplaner til at blomstre med vores tip til de øverste plantefyldteRestauranter og caféer i Europa!

   Når lockdown er overstået, hvorfor ikke besøge de smukkeste restauranter i Europa og give din Instagram en ny start og se en vis perfektion af planter!

   Inspirer dine havearbejdsfærdigheder i hjemmet eller til dine kommercielle indretningsprojekter og tfå inspiration fra nogle af de bedste nutidigearkitektur planter, landskabs projekter, plantedækkede bygninger og grønne restauranter. Med så mange ideer til, hvordan man arrangerer indendørs planter kombineret med enestående restaurant- og café-design, kan du leve et luksusliv uden at forlade kontinentet.

   N.B. denne artikel kommenterer ikke den mad, der serveres på restauranterne - men som enhver god foodie ved, gør stemningen måltidet - så spis op og nyd dine instagrammable tropiske omgivelser!

   (Har du været i nogen af ​​disse dejlige spisesteder allerede? Send os en kommentar og fortæl os om din oplevelse!)

   Danmark 

   SQUARELY selvvandende planter er af nordisk design lavet lige her i København, så hvilket bedre sted at begynde vores rejse gennem Europa end vores hjemland, Danmark!

   Manon Les Suites - Hotel, København

   Vi vil få dette derude først, da dette er den eneste ikke-restaurant på vores liste - men dette rum fortjener en hæderlig omtale! En korrekturlæsersagde det bedst "Miljøvenlig og luksuriøs. Afsondret og privat, men alligevel beliggende i hjertet af den danske hovedstad.Manon Les Suites skuffede ikke " 

   Vækst - Restaurant, København

   I hjertet af Københavns Latinerkvarter er Vækst (det danske ord, der betyder "vækst") en oplevelse for planteelskeren. Et smukt drivhus fyldt med hængende bregner, vedbend, urter, palmer og græs føjer til den nye nye nordiske menu, der tilbydes. En del af den berømte "Cofoco" -gruppe, bæredygtig interiørarkitektur og grønt køkken har aldrig været så overdådig!

   Glyptoteket - Cafe, København


   Oprettet af Carl Jacobsen og åbnet i 1882, er Glyptoteket faktisk et smukt kunstmuseum med en tropisk overraskelse! En smuk oase at slappe af i og tilbage i 1900'erne for at nyde en picnic selv i de hårdeste nordiske vintre. Nu tager museets cafe plads til picnicen og serverer moderne køkken blandt bregnerne. ÅbenTirsdag til søndag skal du besøgeGlyptoteket for at besøge caféen, begge er det værd!  

   Radio - Restaurant, København

   Plantebaserede produkter gør denne vegetabilske foodie-oase til en fornøjelse at spise i. Rimeligt prissat med smukke planter - alt taget hånd om af vores Black Ash SQUARELY selvvandende planter - gør dette til det bedste sted for aftensmad i København.

    

   Høst - Restaurant, København

   En anden omtale for de indre tryllekunstnere i Cofoco Group er Høst en SQUARELY favorit. Høst er en prisvindende restaurant med bæredygtig stil. Formålet er at reducere madspild, CO2-fodaftryk og deres energiforbrug dette hold er fokuseret på at skabe den mest bæredygtige og smukke skandinaviske spiseoplevelse. Vinder adskillige internationale designpriser,herunder 'verdens bedst designede restaurant' på Restaurant & Bar Design Awards, dette er et must-besøg for enhver ferie i København.

   Blox Eats - Cafe, København

   Danmarks 'Center for Bæredygtig Urbanisering' er en fantastisk bygning, der viser landets engagement i en grøn fremtid, men det lyder måske ikke som et sted at besøge på din ferie. MEN vent, dette ubergrønne samarbejdsområde har en stor og lækker café i stueetagen og 1. sal, perfekt til en stor gruppe og lige ved siden af ​​de smukke kanaler - med store bananbladpalmer, der dekorerer den store siddeplads, dette er en grøn cafe i ordets rette forstand - trøst dig i, at du er omgivet af bæredygtigt arkitektonisk design og bidrager til en grønnere fremtid.

   Sverige

   En kort flyvning eller tog, og du kan lande i det smukke Sverige. Mens de har taget en anden tilgang til spredningen af ​​COVID19 og derfor ikke i øjeblikket er åbne for at rejse fra Danmark, er der nok steder at besøge, når de er åbne igen ...

   Palmhuset - Drivhus, Göteborg

   En hæderlig omtale, der passer til planteelskere, går til Palmhuset for en smuk botanisk oplevelse. Bygget af Georg L.öwegren, med et lignende "vinterhave" -koncept som vores tidligere nævnte "Glyptoteket" - denne gartner og direktør for Garden Association 1859-1916 brugte "Crystal Palace" i London som model for Palmhuset og beordrede skabelsen fra Skotland, som var de samledes i centrum af Göteborg. Med søde caféborde og stole til rådighed, men der serveres ikke mad, har du lov til at medbringe din egen mad ind - så hvorfor ikke sammensætte en lækker picnic fra en lokal delikatesse ogspis blandt de eksotiske palmer.

   Kafe Magasinet - Cafe, Göteborg

   Det her Anmelder sagde det perfekt ... "Et let, lyst interiør er fyldt med potteplanter og smukt indrettede møbler. Beliggende i udkanten af ​​det historiske Haga-distrikt i byen (en af ​​de eneste steder i Göteborg, der undslap de store brande, der hærgede gennem træbygninger i århundreder tidligere), velkommen til Kafe Magasinet, en destination, der sandsynligvis er den mest instagrammable kaffebar i Göteborg ... "

   Restaurant Atelier, Hotel Pigalle - Göteborg

   Bedøvelse blomsterarrangementer drypper ned fra loftet på Restaurant Atelier, en fransk-bistro-inspireret restaurant, der brugerlokale svenske ingredienser. De smukke indendørs planter indikerer perfekt, hvordan man arrangerer indendørs planter i en restaurant med en fantastisk og atmosfærisk effekt.

   Zetas - Nursery & Cafe, Göteborg

   Mere børnehave eller cafe, vi er ikke sikre, men hvad der er sikkert er, at det er bedre at spise omgivet af planter. Zetas opfylder enhver plante-elskers drømme i deres store drivhus og mere i deres enorme planteskole! Hvorfor ikke tage en med hjem!

    

   UK

   London har et fantastisk udvalg af blomstercaféer, en tendens tilbage i 2018 - nu ser vi en mere spændende brug af grøn beplantning i nogle alvorligt overdådige restauranter.

   Winter Gardens, drivhus / indkøbscenter, Sheffield

   Med over 2500 planter fra hele verden er Sheffields multi-prisvindende Winter Garden et af de største tempererede drivhuse i Storbritannien. Den er over 70 meter lang og 22 meter høj og det er en verden af ​​flora og fauna, du kan se på, mens du laver lidt detailterapi.

   Annabel's Restaurant & Bar, London

   En privat medlemsklub i hjertet af den eksklusive Mayfair, hvis du kan få adgang, så nyd en drink i rosenrummet eller den jungle-inspirerede restaurant eller den fantastiske haveterrasse.

   The Ivy - Chelsea Gardens, Restaraunt, London

   Grønne overdækkede trellier og smukke magnoliaer, hortensiaer, stadig chic Boston bregner og cyclamens komplimenterer den fantastiske udvendige terrasse på The Ivy at Chelsea Gardens. Slap af eller vin og spis i denne overdådige kakofoni af farve designet af Cameron landskaber og haver

   The Coppa Club, Bar London

   Hvis du elsker en restaurant dækket af blomster eller en bar med have-tema, er dette stedet for dig.Coppa arbejder sammen med Sustainable Restaurant Association for konstant at forbedre deres bæredygtighed. Deres fantastiske udendørs igloer er perfekte til indendørs / udendørs vibes, og udsigten over det centrale London er utrolig. Nyd en cocktail eller to!

    

     

   Sky garden Bars & Restaurants, London 

   For grøn arkitektur og indvendige landskabselskere - med to barer, et brasserie, restaurant og terrasse vil du være forkælet for valg om, hvor du skal tilbringe en bregnerfyldt fredag. Vi anbefaler byhavebaren! En korrekturlæser sagde "Det venlige barpersonale, der kan lide at vise deres talenter og er glade for at chatte om opskrifterne bag cocktailen. En stor summende atmosfære, og priserne er ganske rimelige. Levende musik også "

   The Culpeper (Rooftop) Restaurant, London

   Denne smukke restaurant dyrker deres egne grøntsager i hjertet af London og er dedikeret til at forbedre deres miljø på lang sigt. Ikke kun hjælper de med at uddanne lokalsamfundet, men bidrager også til at forbedre byens livskvalitet, skabe job og levere den friskeste mad, der er mulig! Hvis du leder efter den fulde smag / fauna-pakke - har Culpeper det.

   Dalloway Terrace - Restaurant, London

   Floral Cafe-trenden gik viral i London for et par år tilbage, men ingen gør det ligesom Dalloway. Så vidt Garden Cafes i London går, blomstrer denne fantastisk. Terrassen ligger kun få meter fra den smarte Covent Garden og den stilfulde Oxford Street og har en hyggelig, men magisk følelse - som blev skabt som et nik til områdets kunstneriske atmosfære fra det 20. århundrede.

   Forår - Restaraunt, London

   Det hele er i navnet - dette forfriskende moderne indtryk af klassisk interiør inkorporerer forbløffendehøje indendørs planterog træer til en sofistikeret elegance og omgivende madoplevelse. Beliggende i det ikoniske Somerset House, se den fantastiske kunstsamling før en aftensmad på denne sæsonbestemte restaurant. 

    

   Gloria - Restaurant, London

   En del af Big Mamma-gruppen, der har domineret den indre planterhverv i Frankrig, dette er gruppernes første forsøg i London - "en fræk genforestilling af, hvad en strålende italiensk restaurant skal være med nogle tunge-i-kind tilføjelser," siger denne anmeldelse 

   14 bakker- Restaurant, London

   Højt op på himlen på 14. sal er 14 Hills en glamourøs restaurant og bar med udsigt og interiør at inspirere. Enhver London-tur skal indeholde en middag eller i det mindste en natdæksel på denne overdådige junglebar!

   The Hackney Coffee Company, Cafe London

   Quirky kaffeentusiaster med indvendig stil som ingen anden, dette sted blev omdannet fra en mekanikers garage til en urban junglecafé, aftensmadklub, cocktailbar og musiklokale. Mens vi normalt kan lide vores planter i live, er vi nødt til at indrømme, at disse tørrede appelsintræsblade giver et af de smukkere arkitektoniske tilbehør og indvendige cafédesignkoncepter. Gå til Hackney Coffee Company for at få smagfulde bryggerier og skøn atmosfære.

    

   Sushi Samba - Restaurant, London

   Denne moderne og sexede restaurant- og bardesign kombinerer perfekt stiliserede interiører med plantningsperfektion og har røde fløjlbåse, fantastisk keramik og åh, det loft,et levende loft fuld af saftigt løv - wJeg ville stirre på det hele natten! Serverer sushi til at fortære, dette er et perfekt sted at gå til middag i London.

    

   Frankrig 

   Le Brebant - Champagne Bar, Paris

   I 9. arrondissement finder du kitsch-spillet på en champagne- og hummerbar - oprindeligt fra 1865 har denne fantastiske restaurant / cafe en udsmykket bar, kurvekroner og forbløffende tørret løv og magenta blomster. Indretningsanlæg på sit mest effektive. 

    

    

   Piada - Cafe, Lyon

   Traditionelle italienske materialer kombineres med sprudlende farver og bundplantning for en grundigt moderne æstetik. Nyd din håndværksmæssige italienske billetpris i en regnbue af neonfarver, metallik, sildebentræ og naturlige greens.

     

   Pink Mamma - Restaurant, Paris

   Pink Mamma er en enorm trattoria med fire etager, der serverer grillbøffer, salater og pasta i alfresco-stil. Nyd de vedbendelagte lofter og rustikke trægulve og den støjende atmosfære, der kun kan komme fra en stor udendørs restaurant med grillrøg.

    

   Få looket: Natural Ash GrowON med grå stof HangONs + Vine 

   Tyskland

   De Grønne - Cafe, Berlin

   Grøn ved navn, grøn af natur - denne økologiske cafe i uber cool Berlin bruger lokalt høstede grøntsager og urter kombineret med frodige grønne stueplanteindretninger for at give en grøn arkitektonisk lyksalighed for bæredygtigt sindede. Hvis du er forelsket i caféer fulde af planter, er dette et must-see.

    

    

   House of Small Wonder - Cafe, Berlin

   Lige ved siden af ​​Friedrichstrasse er dette det andet sted for Brooklyn-iværksætterens japansk inspirerede cafe. Med en familiær atmosfære, naturligt træ og masser af planter er dette rustikke caféinteriør perfekt til din liste over 'placeringer med masser af planter' at besøge i Europa. Der serveres friskbagt brød og bagværk hele dagen, fordi, som disse fyre siger "hverdagen handler ikke om de store vidundere, det handler om de små vidundere"  

    

   Holland

   Det bør ikke komme som nogen overraskelse, at hollænderne elsker planter, nyder en smag af Amsterdams fineste grønne områder ...

   Bar Botanique, Amsterdam

   En farverig grøn oase i hjertet af Eerste van Swindenstraat. Paradisfugle, bananplanter, bønner fra Boston og storbladede træer fylder dette grøntfarvede interiør. Stænk af lakserødt og varmt træ tilføjer en nordafrikansk følelse til dette tropiske paradis.

   Få looket:GrowBIG Natural Ash + Tree

   Spanien

   La Borda - Restaurant, Madrid

   Virkelig et af de mest ikoniske restaurantdesign, dette karismatiske interiør oser af charme og tidløs elegance, der normalt er forbeholdt medlemsklubber og millionærer. Det genvundne naturlige træ og tekstiler er lige så meget en del af oplevelsen som maden, men vegetationen er deres telefonkort. Dette er en must-oplevelse for enhver europæisk tur til planteelskere.

   Ungarn

   Mazel Tov - Budapest, Ungarn

   Denne (hundevenlige!) Urbane have indhyllet i løv, vinstokke, der falder fra mezzaninen i Mazel Tov som levende gardiner, erbeliggende i det 7. distrikt i det bymæssige Budapest. Perfekt til din havefest efter COVID, bryllup eller bare en afslappende eftermiddag i byen. Gemte vi det bedste indtil sidst? Du bestemmer...

   Klik for at se SQUARELYs udvalg af dansk-selvvandende planter, der er perfekte til caféer, restauranter og dit hjem!

    

   Har du været i nogen af ​​disse dejlige spisesteder? Eller kender du et plantefyldt sted, vi har glemt et sted? Skriv en kommentar og fortæl os om din oplevelse! 

    

    

   Yderligere læsning...

   1. https://www.domino.com/content/best-plant-restaurants/?param4=dom-us-email
   2. https://thecoolhunter.net/green-is-in/
   3. https://fr.chatelaine.com/art-de-vivre/voyage-les-plus-beaux-restaurants-du-monde/#gallery/les-plus-beaux-restaurants-du-monde/slide-5
   4. https://www.secretsofgreen.com/best-12-green-restaurants-in-europe/
   5. https://www.aladyinlondon.com/2018/03/pretty-cafes-london.html
   6. https://www.cntraveler.com/gallery/best-restaurants-in-lisbon?mbid=social_instagram_story
   7. https://design-milk.com/tips-tricks-using-plants-modern-interior-design/
   8. https://www.eilo.eu/category/2019-interior-landscaping/page/2/
   9. https://ckanani.com/blog/add-gothenburg-to-your-bucket-list
   10. https://www.cntraveller.com/gallery/london-restaurants-with-gardens
   11. https://secretldn.com/sky-garden-london-viewing-gallery/ 
   12. https://www.stylist.co.uk/life/recipes/londons-best-bars-and-restaurants-with-outdoor-terraces-for-drinking-and-dining/210929

    

    

    

   TILBAGE TIL TOPPEN